Отправлено 14 Январь 2016 - 16:22
ОДА БОРЩУ!!!!))))Читати за 30 хвилин до обіду..…Свининка на кісточці, жменька квасольки,Грибочки, капуста, штук три барабольки,Морквинка, буряк, часничок і перчинка,Листочок лавровий, укропу стеблинка,Солодкого перцю й селери - частинка,Петрушечки трішки, та солі краплинка,Одна цибулинка й шматочечок сала,Щоб злотомедально та страва сіяла,А ще – помідори додати у горщик,І вийде - смачнющий український борщик!Тепер треба взяти сметани гладущик,Та миску пампушок гарячих пахущих.Налити в тарілку духмяную страву,За смаком додати сметанку в приправу.Та хлюпнуть у чарочку грам п’ятдесят,І в шлунок відправить вогненний заряд.Крякнути, хукнуть і два огірочки,Що перед обідом дістали ви з бочки,Зжувати повільно. Й тепер вже, тихенько,Хоч слина й клекоче, та ви – помаленьку,Щоб ваше бажання - сягнуло зірок,(Бо в шлунку – самотньо вола огірок),У ложку здорову борщу наберіть,І райський нектар той у рот покладіть…Прожуйте, смакуючи, й ніжну пампушкуВкусіть, як хижак - свою здобич-звірюшку.І знову процес із борщем повторіть -Хай вічністю стане солодкая мить!...…Все, любий читачу, кінчаю свій твір,Бо я вже від голоду – й сам наче звір...
Жизнь любит всех, но некоторых в стиле садо-мазо.
За великим рахунком це психопатологія. Жити в Україні і не любити Україну. Зробити з мови політику, за мовною ознакою дискримінувати націю.
© Ліна Костенко, "Записки українського самашедшого"
- Та фашист и бандеровец!
- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.